Milieuvriendelijke bedrijfsoplossing

Waarom milieuvriendelijk?

Tegenwoordig gaan veel bedrijven groener. Een branche die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien als u groen wordt, zijn uw visitekaartjes. Veel bedrijven en overheden over de hele wereld pakken het belangrijkste probleem van onze tijd aan: GLOBAL WARMING. In het proces van integratie en een bewuste poging om groen te worden, vergeten bedrijven de kleine en basale manieren waarop ze kunnen bijdragen aan dit doel. Visitekaartjes veroorzaken veel papierafval, maar zijn essentieel om reclame voor uw bedrijf te maken. Daarom hebben we milieuvriendelijke kaarten.

Rol van visitekaartjes

Een professionele kaart speelt een essentiële rol om de aard van het bedrijf van het bedrijf te communiceren. Een ondernemer kan een positieve en blijvende impact hebben op de hoofden van de klanten. Een bedrijf of ondernemer kan spelen met kleuren, patronen, afbeeldingen, lettertypen en andere elementen om een ​​blijvende indruk te maken. Het unieke ontwerp van de kaarten onderscheidt de kaarten van de kaarten van andere concurrenten.

Waarom milieuvriendelijke kaarten?

Een marketeer kan een milieuvriendelijke professionele kaart ontwerpen zonder gezondheidsrisico’s. Deze kaarten laten ook een diepere visuele impact op de geest van de kijkers. Het is daarom noodzakelijk dat de ontwerper en drukker het grootste belang hechten aan het werken aan visitekaartjes. In de huidige tijd en tijd, waarin de hele wereld zich zorgen maakt over milieukwesties, is het kiezen voor milieuvriendelijke kaarten een waardevol idee voor zakelijke ondernemingen. Bedrijven kunnen tegenwoordig een groot verschil maken in de zaak van milieubehoud door over te schakelen op commercieel groen printen. Het printen van visitekaartjes toevertrouwen aan een milieuvriendelijke drukker zal zeker gewaardeerd worden door alle klanten, relaties en bedrijven.

Commercieel groen printen is in staat om duurzame, aantrekkelijke en professioneel ogende visitekaartjes te produceren die zeer veilig zijn voor het milieu. Er is geen reden om groene print te vermijden wanneer groen printen is meegegroeid met de technologie en nu wereldwijd wordt erkend als een acceptabele printoplossing. Groen printen is betaalbaar is in staat tot superieure printkwaliteit. Door uw visitekaartjes op een milieuvriendelijke manier af te drukken, kunt u uw merkwaarde vergroten en tegelijkertijd de groene beweging ondersteunen.

Is het milieuvriendelijk duur?

Traditioneel beschouwden velen milieuvriendelijk printen als duur, maar dat is niet langer waar. Tegenwoordig bieden aanbieders van groene printers concurrerende prijzen die vergelijkbaar zijn met conventionele printers. Wat de kwaliteit betreft, levert milieuvriendelijk printen uitstekende resultaten. De soja- of plantaardige inkten bieden verschillende heldere, levendige en aantrekkelijke kleuren. Milieuvriendelijke drukkerijen gebruiken alleen papier met een hoog gehalte aan gerecycled materiaal, gebleekt zonder chloor of chloorverbindingen. Ze maken er een punt van om alleen soja-inkten te gebruiken, omdat soja-inkten niet alleen milieuvriendelijker zijn dan op petroleum gebaseerde inkten, maar ze creëren ook een scherper, helderder beeld.

Je kunt altijd kaarten laten maken bij een plaatselijke drukkerij of ze zelfs online bestellen. De gemiddelde kosten voor het afdrukken van milieuvriendelijke kaarten beginnen bij ongeveer $ 40 voor 500 kaarten. Integendeel, het maken van je eigen kaarten is niet duur en een geweldige optie. Om een ​​milieuvriendelijk visitekaartje te maken, moet je gerecycled papier kopen. U heeft de keuze uit kleuren aangezien gerecycled papier gemakkelijk verkrijgbaar is in meerdere kleuren.

Met behulp van geschikte software op uw computer kunt u een visitekaartje in het gewenste patroon maken. U kunt gebruik maken van alle beschikbare kleuren, afbeeldingen en lettertypen. Als u geen plantaardige inkt kunt krijgen, kunt u gewone inkt gebruiken om op het milieuvriendelijke gerecyclede papier te printen.

Milieuvriendelijke kaarten hebben ook enkele nadelen. Er zijn niet glanzend en waterdicht zoals de andere visitekaartjes. Ook het dubbelzijdig printen van een milieuvriendelijke kaart kan veel geld kosten.

De apparaten die je in je bedrijf gebruikt, gebruiken natuurlijk ook stroom. Je kan veel milieu invloed besparen door deze snachts uit te zetten. Als je ze niet gebruikt kan je deze natuurlijk beter uitzetten